Workmanstore Klantenservice

Wijnbar Vinorama

Wijnbar Vinorama

Wijnbar Vinorama | De gezelligste wijnbar van Drimmelen

 

Wijnbar Vinorama ! De wijnbar op de mooiste en gezelligste locatie van Nederland. 

In onze wijnbar Vinorama is gelegen op het mooiste plekje van Drimmelen. Direct aan de rivier de Amer met uitzicht op de mooie Brabantse Biesbosch. Hier kunt u komen genieten van een uitgebreid wijnassortiment en heerlijke hapjes. De wijnbar vind u op de eerste verdieping boven Restaurant Panorama. Naast onze mooie en exclusieve wijnen schenken wij natuurlijk ook diverse andere soorten dranken en serveren wij heerlijke fingerfood (Bites). Dit alles in een gezellige, mooie en informele ambiance. Onder het genot van een heerlijk glas wijn, een lekker gerechtje, mooie muziek en natuurlijk uw gezelschap kunt u heerlijk ontspannen en genieten van verschillende wijnen en de daarbij behorende druivensoorten. Wijnhuis Vinorama is gespecialiseerd in Witte, Rode, mouserende wijnen en champagnes. De minimum leeftijd voor het nuttigen van alcoholische dranken is 18 jaar of ouder.

Onze wijnkaart bestaat uit ongeveer 250 wijnen, waarvan iedere week een selectie topwijnen ook per glas besteld kunnen worden. Een mooie gelegenheid om eens een nieuwe wijn te proberen. Vanzelfsprekend kunnen de alle andere wijnen ook per fles besteld worden.

Moeite met kiezen? Vraag ons om advies! We zijn tenslotte niet voor niets een wijnbar vol met prachtige exclusieve wijnen. Ons personeel helpt u graag met kiezen. 

Wijnbar, zaal en arangementen - Wijnbar Vinorama.nl

Wijnbar, zaal en arrangementen: 

In onze wijnbar met een prachtige bar met uitzicht over het water worden ook verschillende WINE & BITES arrangementen aangeboden. U kunt deze arrangementen op de door u gewenste datum boeken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een heerlijke BBQ avond, Happy hour arrangement, een personeelsuitje, bedrijfspresentatie of vrienden / familie uitje. Bent u met minimaal 10 personen, dan zal de wijnbar exclusief voor u ter beschikking staan en kunt u komen genieten van een wijn proeverij met of zonder een volledig meerdere gangen menu.

Een dagje varen met een bootje in de biesbosch, met een powerboot over de Amer, waterskiën, flyboarden, bandvaren, kneeboarden of ontspannend potje midget golf en daarna afsluiten met een wijn arrangement en bijpassende bites? Wij kunnen het allemaal regelen voor u. Neem contact met ons op en wij maken graag een passende offerte voor u. Of boek gewoon één van onze arrangementen en u weet direct wat de kosten zijn per persoon. U kunt de arrangementen via de mail, webshop en natuurlijk ook telefonisch: 06 572 20 765 bij ons boeken. Wij kunnen niet wachten om U een heerlijke avond of middag te bezorgen.

actie - arrangement en dan lekker wijnen

Samen met vrienden, collega's actief bezig zijn, en dan lekker wijnen?

Dat kan natuurlijk ook! Wij verzorgen in samenwerking met meerdere locale ondernemers verschillende actieve watersporten, om vervolgens lekker in de wijnbar af te sluiten met een feest, diner of een heerlijke wijnproeverij. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan waterskien, meevaren met een powerboat of misschien nog actiever een flyboard arrangement. Wel actief maar is dit te heftig voor u? Dan kunnen wij ook een leuke sloep of rondvaart voor u organiseren. Hiermee kunt u op uw gemak de Brabantse biesbosch rond varen met bijvoorbeeld een wijnpakket of fles champange aan boord. Hierna kunt  u de dag afsluiten met een happy hour arrangement waar u een aantal wijnen gaat proeven met een aantal heerlijke bites.Kortom de mogelijkheden zijn onbeperkt.    

 Zakelijke wijn arrangementen - Wijnbar vinorama

 

Bedrijfspresentatie geven, een personeelsfeest of een vergadering en dan lekker afsluiten met een heerlijk glas wijn?

Waarom niet een presentatie geven onder het genot van een exclusieve wijn en een heerlijke bite met een prachtig uitzicht? Leg uw klanten of collega's in de watten en breng tegelijker tijd uw product of dienst onder de aandacht. Of wat dacht u van een personeelsfeest met een bbq en een heerlijke wijn proeverij? Het kan allemaal bij Wijnhuis Vinorama. Neem contact met ons op, en maak uw wensen kenbaar. Wij zullen dan een passend voorstel maken waar u, uw klanten en of personeel van zullen smullen.    

Openingstijden wijnbar vinorama

 

Openingstijden Wijnbar:

( Let op! De openingstijden kunnen afwijken ivm met evenementen en/of een besloten feesten)

  • Vrijdag: 17.00 uur t/m 22.00 uur
  • Zaterdag: 15.00 uur t/m 22.00 uur
  • Zondag: 15.00 uur t/ 21.00 uur.

Zeker weten of de wijnbar geopend is? Neem dan contact met ons op! 06-572 20 765 of via de mail : Info@wijnhuis-vinorama.nl 

Wijnkring en social media - Wijnhuis Vinorama.nl

 

Blijf iedere dag op de hoogte van de mooiste aanbiedingen, VIP feesten en ontvang ons gratis magazine "de Wijnkring" ieder kwartaal en profiteer van extra klanten kortingen. Vraag de Wijnpas van Wijnhuis Vinorama aan en/of volg ons op social media. Dan blijft u altijtjd op de hoogte van de nieuwste trends en de mooiste wijnen.   

Volg ons op Social media: 

 

Wilt u het magazine wijnkring ontvangen?

Mail ons uw adres via info@wijnhuis-vinorama en wij zorgen ervoor dat hij ieder kwartaal bij u in de bus ligt. 

VIP member worden?

Bij besteding van €1000.- of meer wordt u automatisch een VIP member. U ontvangt dan van ons een pas waarmee u extra kortingen ontvant en van verschillende andere voordelen gaat genieten. 

 

Wij zien u graag binnenkort in onze Wijnbar. Naast de wijnbar is er ook de gelegenheid om in onze slijterij exclusieve wijnen aan te kopen om deze lekker thuis of op de zaak te nuttigen. 

Graag tot snel!!! 

 

Team Vinorama.  

 

 

Naar boven