Workmanstore Klantenservice

Wijnbar

Wijnbar Vinorama ! De wijnbar op de mooiste en gezelligste locatie van Nederland. 

In onze wijnbar Vinorama gelegen op het mooiste plekje van Drimmelen, aan de rivier de Amer met uitzicht op de mooie Brabantse Biesbosch kunt u komen genieten van een uitgebreid wijnassortiment. Wij schenken natuurlijk ook diverse andere soorten dranken en serveren heerlijke fingerfood (Bites) in een gezellige en informele ambiance. Onder het genot van een heerlijk glas wijn, een lekker gerechtje, muziek en natuurlijk uw gezelschap kunt u heerlijk ontspannen en genieten van verschillende wijnen en druivensoorten. Wit, Rood, mouserende wijnen en champagnes. Wat wilt u nog meer. De minimum leeftijd voor het nuttigen van alcoholische dranken is 18 jaar of ouder.

Onze wijnkaart bestaat uit ongeveer 250 wijnen, waarvan iedere week een selectie topwijnen ook per glas besteld kunnen worden. Een mooie gelegenheid om eens een nieuwe wijn te proberen. Vanzelfsprekend
kunnen de overige wijnen ook per fles besteld worden.

Moeite met kiezen? Vraag ons om advies! 

In onze wijnbar worden ook verschillende wijn en bites arrangementen aangeboden, die u op de door u gewenste datum kunt boeken. Denk daarbij aan een heerlijke BBQ avond, een personeelsuitje, bedrijfspresentatie of vrienden / familie uitje. Bent u met minimaal 10 personen, dan zal de wijnbar exclusief voor u ter beschikking staan en kunt u komen genieten van een wijn proeverij en of een volledig meerdere gangen menu. Een dagje varen met een bootje in de biesbosch, met een powerboot over de Amer, waterskiën,flyboarden, bandvaren, kneeboarden of ontspannend potje midget golf en daarna afsluiten met een wijn arrangement en bijpassende bites? Wij kunnen het allemaal regelen voor u. Neem contavt met ons op en wij maken graag een passende offerte voor u. Of boerk gewoon een van onze arrangementen en u weet direct waar u aan toe bent. U kunt de arrangementen via de mail, webshop en telefonisch: 06 572 20 765 bij ons boeken. Wij kunnen niet wachten om u een heelrijke avond of middag te bezorgen.

Openingstijden Wijnbar: ( Let op! De openingstijden kunnen afwijken ivm met evenementen en besloten feesten)

Vrijdag: 17.00 uur t/m 22.00 uur
Zaterdag: 15.00 uur t/m 22.00 uur
Zondag: 15.00 uur t/ 21.00 uur.

Zeker weten of de wijnbar geopend is?

Volg ons via www.wijnbar-vinorama.nl, Facebook, Instagram of telefonisch: 06 572 20 765. 

Naar boven